Projekti

Našeg vrtića
 • Projekt EU

  DV-SI RIN TIN TIN  u partnerstvu s Gradom Pula  sudjeluje u projektu „Pulski vrtići za sretnije odrastanje“ financiran iz Europskih socijalnih fondova.

  Prilagodba radnog vremena vrtića odgovara na potrebe zaposlenih roditelja a ujedno se  djeci pružila mogućnost za  sudjelovanje u aktivnostima koje im omogućuju jačanje jezičnih kompetencija na talijanskom jeziku

  Cilj projekta: povećati razinu kvalitete usluga u DV-SI RIN TIN TIN pružajući  djeci mogućnost za  sudjelovanje u aktivnostima za jačanje jezičnih kompetencija na talijanskom jeziku   te dodatno obogatiti ustanovu  za još jedan kraći program.

  Projekt Kalendar 2023

  Glazba potiče dječje samopouzdanje, slušnu percepciju, kreativnost, verbalnu i neverbalnu komunikaciju i utječe i na brži razvoj sinapsi u mozgu. Ona pozitivno utječe na djetetove fizičke i umne sposobnosti te omogućuje razvoj estetskog odnosa prema glazbi i umjetnosti općenito. Glazbena iskustva započinju u najranijoj dobi i to pasivnom glazbenom aktivnošću – slušanjem.

  Kalendar 2023 naše ustanove je izrađen koristeći slušanje glazbe i različite tehnike crtanja te potpuna sloboda dječje mašte.

 • Projekt Istra bez karijesa

  Provodi se tijekom pedagoške godine u svim skupinama vrtića.
  Cilj projekta je smanjiti učestalost karijesa i podignuti razinu brige o oralnom zdravlju djece u Istri.
  U sklopu projekta svake se godine za vrtićku djecu organiziraju posjete ordinacijama dentalne medicine , dok u posjet jasličkim skupinama dolazi stomatolog. Posjeti se organiziraju s ciljem edukacije i suzbijanja straha od stomatologa.

  Institucionalizacija zavičajnosti u predškolske ustanove Istarske županije

  Projekt Istarske županije Zavičajna nastava ima za cilj očuvanje istarskog zavičajnog identiteta ,čuvanje regionalnog bogatstva i regionalne posebnosti kroz uvođenje zavičajne nastave i tradicijske kulture u predškolske ustanove, osnovne i srednje škole Istarske županije.

Skip to content